Profil

Entegros team består af "The Big Boss", bedre kendt som Elham Sayedmirza, som til dagligt ejer og driver den administrative del af Entegro. Derudover arbejder hun med network marketing, hvor hun coacher andre i at starte egen forretning. Elham har en baggrund indenfor kommunikation/NLP. Derudover består teamet af Kenny Bagge. Kenny har siden barnsben været fascineret af kroppens anatomi og har derfor brugt det meste af sit liv på at uddanne og dygtiggøre sig indenfor behandlingsverdenen. Han har en bred viden og en lang række kurser og uddannelser bag sig.

Teamet består desuden af Karl Emil Jørgensen. Karl Emil er verdens første uddannede Entegro sportsterapeut. Entegro benytter sig også af eksternt personale. Disse værende andre behandlere, instruktører, foredragsholdere, undervisere, samt andre eksperter inden for behandlingsteknik.

Hvad adskiller jer fra andre behandlere?

Grunden til vores succes er at vi har sammensat en unik behandlingsmetode, ud fra mere end 16 års erfaring, træning og viden. Denne kalder vi Entegro Pro. Vi holder os opdateret med ny viden og forskning og tager løbende kurser og uddannelser, for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service.