Et servicesyn til din krop

Entegro Pro: Et servicesyn til din krop

Entegro Pro er en behandlingsform, der har til formål at styrke kroppen og dens holdning. Vi betragter kroppen som en helhed, hvor alle dele spiller sammen. Derfor tager behandlingen også udgangspunkt i en gennemgang af hele kroppen, både muskler, knogler, led og organer. Igennem 13 sessioner retter vi kroppen ud og styrker både kropsholdning og bevægelsesfrihed. Entegro Pro er en god metode til at give kroppen sin naturlige balance tilbage, og kan ses som et slags servicesyn til kroppen. Man behøver derfor ikke at have nogen skavanker for at få glæde af behandlingen, men døjer man med en skade, kan behandlingen naturligvis være meget gavnlig.

Fra symptombehandling til balance i hele kroppen

Langt de fleste kender til at få spændingshovedpine fra tid til anden. De kommer som regel temmelig ubelejligt, når man har allermest travlt. Måske havde man på fornemmelsen, at der var en spændingshovedpine på vej, for nakken og skuldrene har været helt stive på det sidste. Egentlig burde man nok få gjort noget ved det, men man har som sagt travlt og snupper bare en hovedpinepille på vej ud ad døren. Vi er blevet alt for gode til at symptombehandle snart sagt, hvad som helst, i stedet for at løse årsagen til problemet. Når vi symptombehandler, er det som at lappe et hullet tag med hæfteplaster. Det kan godt være det umiddelbart virker, det drypper ikke længere ned i stuen, men det er tvivlsomt, om løsningen så at sige holder vand ved næste regnskyl. På samme måde er det med kroppen. Vil man løse årsagen til et problem, må man gå det hele igennem. Oftest tror vi, at problemerne har én årsag, men som regel er tingene mere komplicerede end som så. Det er her Entegro Pro kommer ind i billedet.

Det kan du forvente af Entegro Pro

Vi gennemgår hele kroppen og sørger for at rette alle led og lemmer. I hver af de 13 sessioner har vi særligt fokus på et bestemt område af kroppen og arbejder i dybden med både muskler, knogler, led og organer. For eksempel kan et tryk på et indre organ forårsage smerter, som kroppen kompenserer for ved at lægge vægten skævt, som så giver smerter i hofter og ryg osv. Derfor ser vi ikke kun på musklerne, men alle komponenterne. Vi tager udgangspunkt i kroppens fundament, nemlig fødderne, og arbejder os opad gennem kroppen med ben, torso, arme og hoved.

Behandlingsformen Entegro Pro bygger videre på mere end 16 års erfaringer indenfor området, og er en videreudvikling af den simplere Rolfing-metode. Igennem mange års erfaring har vi tilføjet flere værktøjer, så vi bedre kan arbejde i detaljer med hele kroppen. Vi bestræber os på at være opdateret med den nyeste viden og forskning indenfor behandlingsverdenen ved at deltage i kurser og uddannelser, så vi kan garantere vores kunder den bedste behandling. Derfor er Entegro Pro noget helt unikt, som du ikke finder andre steder. Du kan booke tid til Entegro Pro lige her.

Et servicesyn til din krop

Derfor er Entegro Pro noget helt unikt, som du ikke finder andre steder.

Du kan booke tid til Entegro Pro lige her

Publiceret: 24. april 2019