Kost- og træningsprogram

Træning og kost hænger unægtelig sammen om du kan lide det eller ej, men lad os starte et helt andet sted.

De fleste mennesker i det moderne samfund lider af muskelvirus. Muskelvirus kendetegnes ved ubalance mellem din forsidemuskulatur og bagsidemuskulatur. Oftest i hofte- og skulderregion. Dette er ikke selvforskyldt, men en konstellation af en mængde større samfundsrelaterede problemer, som udelukkende skyldes vores livsstil!

Vi sidder konstant ned foran computeren, fjernsynet, i bilen, stirre ned i telefonen. Alle de her usunde mønstre skaber uheldige strukturelle ubalancer, og spændinger som kroppen stædigt har svært ved at slippe af med. Det giver ualmindelig dårlig kropsholdning, hæmmer din bevægelse over tid, og giver anledning til smerter og ubehag.

Kost

Kost

Er du klar til at spise sundt? At spise sundt er hverken nemt eller bekvemt! Eller er det? Hos Entegro får du fokus på det der er vigtigt når du skal ned i vægt. Vi gør en livsstilsændring til noget nemt! Alle taler om livsstilsændringer, men for de fleste kan det være svært at forholde sig til kun at smide et halvt kilo om ugen.

Du ikke bare taber dig hos os. Du får lov til at smide en masse kilo, endda hurtigt hvis du er klar til det! Det man TABER er man tilbøjelig til at ville have tilbage. Det du SMIDER VÆK, er det du kan undvære. Hos Entegro kan vi skræddersy en plan der kan hjælpe dig med at holde dit mentale fokus mens du smider kiloene på en nem og overskuelig måde!

Træning

Træning

Måske har du trænet i mange år eller måske kunne du godt tænke dig at komme i gang med at bevæge dig lidt mere. Lige meget om du er en veltrænet superatlet, der trænger til at rykke sine grænser for at opnå nye mål, eller om du er hjemmegående husmor, der ønsker at inspireres til hvordan du kan svinge nogle kettlebells på stuegulvet, uden først at skulle bevæge dig ned i træningscenteret, så har vi programmet til dig.

Entegro er intelligent træning til husmoren, revisoren og fitnessinstruktøren. Vi kan lære dig at træne på trods af at du er skadet, eller på en måde, der minimerer forekomsten af skader som følge af træning.

Måske er du den utålmodige type, der gerne vil se hurtige resultater? Hvad siger du til at øge din muskelfiber tilvækst og dit 1 RM med 30-35% (Hvor tungt du kan løfte et objekt 1 gang) på bare 3 uger? Ovenikøbet med kun 10 minutters træning pr. gang!

Case

Case

Det lykkedes en af vores klienter at øge sin squat med 200 procent ved 10 minutters træning 2 gange om ugen over 4 uger. Det lyder helt surrealistisk, men sandheden er at klienten havde en muskelvirus, der gjorde hende ude af stand til at løfte en tung vægt, når den kom over en bestemt højde. Ved at identificere og adressere ubalancen, igennem behandling og træning, lærte hun at overkomme sin tærskel. Hun nåede hurtigt nye mål som før virkede helt urealistiske. Fra træning til træning satte hun gang på gang ny personlig rekord!

Når du har læst det, så tænker du måske, squat og dødløft, det er ikke noget for mig! Lad os i stedet minde dig om at squat og dødløft er en af de mest naturlige bevægelser kroppen kan lave. At sidde ned er derimod ikke! Over halvdelen af verdens befolkning squatter hele dagen lang i forbindelse med spisning eller simpel kommunikation og interaktion med hinanden. Det er kun her i det industrialiserede samfund at stolen nu er at foretrække.

Det var kort om squatten, hvad så med dødløft? Dødløft hed før i tiden ”helseløft”, og med god grund.

Lad os bruge indkøbsposerne som eksempel: Forestil dig at du kommer gående med en indkøbspose i hver hånd, og pludselig falder dine nøgler ud af lommen på dig. Du stiller indkøbsposerne fra dig og samler nøglerne op. Vil du nu undlade at tage indkøbsposerne op, fordi de er tunge eller fordi alle omkring dig, fortæller dig, at det er for farligt?

Nej, vel!

I stedet for at tro, at dødløft er farligt, så vid at du benytter dødløft, hver dag, under dine normale gøremål, og at det derfor er vigtigt at kunne udføre bevægelserne korrekt, så du undgår skader og smerter.

Kontakt os

Er du klar til at få hjælp så kontakt os.

Benyt vores online kontaktformular