Entegro Behandling

Uanset om du lider af hovedpine, døjer med rygsmerter eller har ondt i tommelfingeren, står vi klar til at hjælpe dig!

Vi behandler alle - både børn og voksne. Her er nogle af de problematikker vi kan hjælpe dig med – er du i tvivl, så kontakt os! Kolik, bækkenløsning, rygsmerter, hælsporer, diskusprolaps, night-terror, fibromyalgi, nakkespændinger, Ipad-nakke, tennisalbue, seneskedehindebetændelse, knæskader, lændesmerter, kæbespændinger, scrolling-tommelfinger-smerter, ankelskader, stress-symptomer, tungebåndsgener, vejrtrækningsproblematikker, hofteskader, hovedpine/migræne og betændelsestilstande og meget mere…

Husk på at kroppen kan sammenlignes med et domino-spil.

En skadet fod, kan påvirke dit knæ, som påvirker din hofte, som så igen påvirker din ryg. Hvis du fx slår din fod, prøver du at gå nænsomt på den – måske lægger du al din vægt over på modsatte fod, for at aflaste den skadet fod. Hvis du gør det over en længere periode, vil det betyde at du kommer til at overbelaste den ene side af din krop – og pludselig vågner du op en dag og har ondt i lænden eller ryggen. Det er faktisk sådan kroppen arbejder – hvis den ikke får den nødvendige hjælp i tide, vil den forsøge at overkompensere og det er en af grundene til at rigtig mange mennesker, går rundt til dagligt med smerter.

Er du kommet til skade eller har du ondt, så kan vi hjælpe dig!

Hvorfor gå rundt med smerter, når du kan blive fri? Rigtig mange mennesker lider dagligt af smerter – hovedsageligt enten af hovedpine eller rygsmerter/lændesmerter. De fleste af disse kan nemt afhjælpes med simple teknikker og behandlingsmetoder – og mange gange er én behandling nok.

Mange mennesker er gode til at lytte til deres krop, og især i disse tider hvor sundhed er i fokus, er mange meget opmærksomme på hvad deres krop fortæller dem.
Desværre er der stadig en del, der blindt tror på ”Det skal gås væk”-strategien. Desværre må vi meddele at man ikke kan gå smerter væk! Smerter forsvinder ikke ved at man bliver ved med at gøre det samme, som man plejer. Hvis du går mere end 14 dage med smerter, er det som regel behandlingskrævende.

Lyt til din krop og gør noget ved dine smerter… i dag!