Børn

Mange børn oplever smerter på et meget tidligt stadie i deres liv –nogle smerter er gode, fordi de lærer børn at være bevidste om hvor meget eller lidt, deres krop kan tåle. Fx når de begynder at kravle eller gå og de mister balancen og slår sig eller hvis de røre ved en varm kop kaffe eller lign. Disse smerter oplever børn, igennem deres opvækst for at lære at passe på sig selv.

Derudover kan børn opleve smerter, som de ikke formår at sætte ord på – dette kan være fx hovedpine eller især hos de mindste, mavesmerter. Børn fortæller om deres smerter igennem gråd, manglende appetit, dårlig søvn mv. og som regel opdager forældre, hurtigt at noget er galt. De fleste smerter handler i virkeligheden om spændinger og kan afhjælpes med få nænsomme teknikker. Hos Entegro foregår al behandling af børn udelukkende på barnets præmisser. Børn er meget modtagelige over for behandling og har som udgangspunkt lettere ved at give slip på spændinger i kroppen.

Når du som forældre, kommer med dit barn, vil du nøje blive instrueret i hvordan vi behandler. Du vil opleve vores behandlingsmetode på egen krop inden vi behandler dit barn. På den måde vil du erfare at vores behandlingsform er blid og nænsom, og at du trygt kan overlade dit barn i vores hænder.

Entegro behandler børn i alle aldre.

Problemer som kolik, astma, spændinger og koncentrationsbesvær er nogle af de problematikker vi ofte oplever hos børn. Det er blevet populært at Entegro korrigerer børns øverste nakkehvirvel Atlas helt fra fødslen. Vi har før gjort dette, på hospitalet, lige efter fødslen, men grundet tidspres foretrækker vi at de nybagte forældre kommer hos os, et par dage efter fødslen.

Vi kan såfremt det ønskes, kombinere et hjemmebesøg, hvor barnets nakkehvirvel rettes, og hvor forældrene modtager et personligt babymassagekursus. Her lærer forældrene nogle effektive og nemme teknikker til at give deres nyfødte guldklump en dejlig nærværende massage. Behandling af børn gælder børn til og med 10 år.

Lidt fakta

En undersøgelse har påvist, hvor hårdt der trækkes i et barns hoved ved fødslens sidste stadie. Ved brug af maskine har det kunnet påvise at der trækkes med op til 40 kg i barnets hoved. Dette medfører en rotation af barnets øverste nakkehvirvel, Atlas – idet nakkens små muskler spænder op for at beskytte spædbarnet, sker denne uheldige rotation.

Fem af kraniets i alt tolv kranienerver, samt en hovedarterie, der supplerer hjernen med ilt, udspringer fra dette område. Den ene af disse nerver, Nervus Vagus, har indflydelse på vores vejrtrækningssystem.

I teorien er barnets vejrtrækningsmekanisme og blodtilførsel til hjernen hæmmet som resultat af barnets fødsel. Dette følger os resten af livet. En ting ligger dog helt fast: En korrektion af ATLAS hos Entegro, vil altid afføde et synligt resultat hos den behandlede, voksen eller barn.